Θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις του κρασιού σας; Οι ειδικοί οινοχόοι (sommeliers) της HARCOS RESTAURANT CONSULTING μπορούν να βοηθήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησης σας με μοναδικό σκοπό την μεγιστοποίηση των πωλήσεων κρασιού και την κερδοφορία σας .
Οι ειδικοί μας θα φροντίσουν ώστε η λίστα κρασιών σας να ξεχωρίζει για τις εύστοχες επιλογές, αλλά και την αρμονία των συνδυασμών με τα εδέσματα του μενού σας. Οι επιλογές μας αναβαθμίζουν την γαστρονομική εμπειρία του κάθε καλεσμένου σας δημιουργούν ενώ παράλληλα, φροντίζουμε οι επιλογές να μπορούν να υποστηριχθούν αποθεματικά από την αγορά και οικονομικά από το πελατειακό κοινό.
Οι Υπηρεσίες για εστιατόρια, ξενοδοχεία, Bars & κέντρα διασκέδασης
- Κρασί σας με το ποτήρι: επιλογές, τιμολόγηση, merchandising.
- Λίστα Κρασιού: επιλογές, διάταξη, σχεδιασμός, αριθμός κρασιών.
- Εκπαίδευση σερβιρίσματος κρασιού : περιεχόμενο, οργάνωση, υλοποίηση.
- Επιλογή κρασιών: μενού, συμβατότητα, τιμολόγηση , εμπορικά σήματα, εύρος επιλογών.
- Προσφορές & προώθηση: προγράμματα, εγκατάσταση, κερδοφορία, ικανοποίηση πελατών.
- Τιμολόγηση Κρασιού: στρατηγική, κερδοφορία, προσαρμογές.
- Αγορά Κρασιού & απογραφή: παρακολούθηση, συστήματα & κατευθύνσεις.
Η HARCOS RESTAURANT CONSULTING εξειδικεύεται στη διαχείριση προγραμμάτων κρασιού και στην ενίσχυση της κερδοφορία σας. Με προσεκτικά συστήματα προώθησης και πώλησης κρασιού τα οποία θα ενημερώνονται και να ελέγχονται τακτικά, θα μπορέσετε να παράγετε μεγαλύτερα κέρδη από την πώληση του κρασιού σας, εγγυημένα .